Profiteer van de zon

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en brengen ook nog eens geld in het laadje. Je bent je eigen duurzame stroomproducent en dat voelt goed. Kom maar op met de zomer! Voor op het dak van je huis of van je bedrijf. Kies een installateur met het Zonnekeur of via Techniek Nederland


Vind meer informatie via de campagne Iedereen doet WAT;

 

Of bestel zonnepanelen via deze energieleveranciers:

 

De aanschaf van zonnepanelen bij Greenchoice is een flinke investering in je huis en het milieu. Deze investering verdient zich snel terug en je bespaart direct op je energiekosten.

 

Zonnepanelen kopen bij Vattenfall is eigenlijk zo geregeld. Check of je dak geschikt is, bekijk welk pakket bij je past en welke zonnepanelen je wilt kopen. Je hebt de offerte snel in huis en plaatsen is meestal binnen een dag geregeld.

 

Eneco: Op steeds meer daken zie je zonnepanelen. Logisch, want zonne-energie krijg je voor niets en is hartstikke duurzaam. Wek je meer op dan je zelf nodig hebt? Dat overschot lever je terug en geeft voordeel op je energierekening. 

 

Bij Essent bespaar je 600 euro per jaar met stroom van je eigen dak. Je krijgt een offerte op maat en professionele installatie door een servicepartner bij jou in de buurt.