Liever zoef dan broem

Ga voor elektrisch rijden

 

Elektrische auto’s hebben de toekomst: ze houden de lucht op straat schoon en zijn beter voor het klimaat. En goed voor je portemonnee, want een elektrische auto is voordeliger in onderhoud en gebruik. Nu helemaal, want je kunt subsidie krijgen bij aankoop of private lease, al is de pot voorlopig even leeg.

Lees meer over elektrisch rijden bij Iedereen doet WAT of doe de test bij Milieu Centraal en ontdek of het wat voor je is. 


Of kijk bij onderstaande bedrijven die je onder andere kunnen helpen met het aanleggen van een laadpaal en met groene stroom voor in je auto, thuis en onderweg.


Vattenfall maakt het je gemakkelijk en levert alle benodigde informatie over het installeren van een laadpaal voor je elektrische auto. 

Essent biedt Laadvoordeel en helpt je op weg met het aanvragen van een laadpaal of een laadpas. 

Met Eneco Elektrisch Laden krijg je een eigen laadpunt. Dan kun je je auto gewoon voor de deur opladen, maar ook bij andere Eneco-laadpunten. Je krijgt altijd groene stroom van Hollandse Wind.

Greenchoice helpt je impact maken met je elektrische auto. Met Groen op Weg ontvang je 100% windstroom.  

Fastned bouwt aan een Europees snellaadnetwerk. Voeg in 15 minuten snelladen tot wel 300 km aan de actieradius van je elektrische auto toe.