Een comfortabel thuis

De voordelen van isolatie

Isolatie maakt je huis of bedrijfspand comfortabel: behaaglijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Waar wacht je nog op? Isolatie betekent ook besparen op je energierekening! Er is tijdelijk extra subsidie voor wie zijn huis in 2020 isoleert. Je krijgt tot circa 30 procent van de kosten vergoed waardoor de investering nog sneller is terugverdiend!

 

Lees meer over de subsidie bij Milieu Centraal.

 

Waar kun je terecht voor isolatie?

Pluimers Isolatie: Voor dak, spouwmuur, vloer of isolatieglas kun je bij Pluimers terecht. Dit familiebedrijf isoleert al sinds 1973. Verlagen van energiekosten en verhogen van het (woon)comfort staan daarbij centraal.

Vattenfall: Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor isolatie voor je huis, vraag dan vrijblijvend isolatie advies aan. 

Essent: ziet isoleren als de eerste belangrijke stap in het verduurzamen van huizen en gebouwen. De isolatiespecialisten helpen je graag op weg met een adviesgesprek.

Eneco: Als je wilt verduurzamen en besparen is isolatie een hele goede eerste stap. Isoleren is vaak in één dag al gebeurd en heeft een snelle terugverdientijd.

Greenchoice: Met isolatie bespaar je tot 30% op gas. Je verdient de investering snel terug. Er is nu een aantrekkelijke subsidieregeling.